Òmnium Sant Cugat entrega els 14ens premis Perre Ferrer de narrativa històrica breu

Els premis de 1r i 2n cicle de secundària se'ls han endut alumnes del Leonardo da Vinci i el de batxillerat un estudiant de l'Arnau Cadell


  • Comparteix:

Imatge de l'entrega del premi / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'entrega del premi / Foto: Cugat Mèdia

Òmnium Sant Cugat ha entregat un any més els guardons del premi Pere Ferrer en honor al monjo autor del 'Costumari de Sant Cugat' del segle XIII i que tenen l'objectiu d'estimular la creació literària i aprofundir en el coneixement de la història catalana dels estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius. De fet, la temàtica sempre és històrica en format de narració breu i enguany hi han participat 113 alumnes de quatre centres diferents: l'Àgora, l'Angeleta Ferrer, l'Arnau Cadell i el Leonardo da Vinci.

El primer premi al 1r i 2n cicle de secundària se'ls han endut alumnes del Leonardo da Vinci, mentre que el de batxillerat l'ha guanyat un estudiant de l'Arnau Cadell. Pel que fa als accèssits, a 1r cicle han estat guardonats dos alumnes de l'Arnau Cadell i al 2n cicle un de l'Àgora i un de l'Arnau Cadell. A batxillerat, els dos accèssits han estat per estudiants de l'Àgora. La membre de la junta d'Òmnium Sant Cugat Eulàlia Carrasco s'ha mostrat satisfeta del nivell d'enguany i ha agraït la participació tant dels alumnes com dels professors que els han encoratjat a escriure.

El jurat està format pels professors Manuela Narvaez, Andreu Freixes i Francesc Secall, la filòloga Montserrat Peix, la doctora i membre de la junta d'Òmnium Sant Cugat Cristina Pla, el psicòleg Joan Masip, el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, l'escriptor Enric Larreula i l'historiador Josep Maria Figueres.

Els guardons s'han lliurat aquest dimecres al Claustre del Monestir, en un acte amenitzat per alumnes de música de l'escola Fusió.


Eulàlia Carrasco

La valoració és molt positiva i esperem que cada any es presentin els mateixos alumnes. Volem felicitat tots els guanyadors i el professorat, que és qui encoratja els alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.