Futbol i dansa, dos mons antagònics enfrontats avui al Teatre-Auditori amb 'La partida'

L'espectacle, de la coreògrafa Vero Cendoya, s'estrena a les nou de la nit


  • Comparteix:

Futbol i dansa a 'La partida' / Autor: Elena Àlvarez

Futbol i dansa a 'La partida' / Autor: Elena Àlvarez

La coreògrafa Vero Cendoya porta aquest divendres a Sant Cugat la unió de dues disciplines del moviment: el futbol i la dansa. Amb l'objectiu d'enfrontar dos mons antagònics, la companyia presenta la dansa 'La partida'. Amb música en directe, la peça reflexiona sobre els valors socials i els límits entre l'esport i l'espectacle. 'La partida' s'estrena a les nou de la nit al Teatre-Auditori.

Sota la direcció de Vero Cendoya, la peça es desenvolupa en un camp de futbol com a escenografia i posa cara a cara cinc ballarines (Ariadna Peya, Tina Halford, Linn Johanson, Natalia d’Anunzzio i Laura Alcalá) i cinc futbolistes (Gastón de la Torre, Marc Soler, Adrian Nieto, Greta Rúas i Reynaldo Zerpa). Tot plegat sota l'atenta mirada d'un àrbitre (Iván Montardit). 'La partida' té una durada d'una hora.

'La partida' ha rebut el premi Moritz al millor espectacle de la Fira de Tàrrega 2015 i el Premi de la Crítica 2015. Les entrades, amb un preu general de 24 euros, es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.