Suspesa la conferència sobre la revolució feminista del cicle 'Enraonar'


  • Comparteix:

La paraula i el pensament donaran forma a 'Enraonar'  / Foto: Ajuntament

La paraula i el pensament donaran forma a 'Enraonar' / Foto: Ajuntament

La suspensió de tots els actes institucionals, culturals i esportius en protesta per la sentència de l'U d'Octubre ha provocat també la cancel·lació de la primera conferència del cicle 'Enraonar'. La xerrada que havia de donar el tret de sortida aquest dimarts, 'Contar la revolució a través del(s) feminisme(s)', a càrrec de Meri Torras, es farà el dos de desembre, a les set de la tarda, a la Casa Aymat.

CONSULTA AQUÍ TOT EL PROGRAMA

Un nou cicle amb continuïtat
Aquest primer cicle de tardor compta amb sis dones, de diferents camps, que són 'referents a l'hora de pensar el món en clau feminista'. Així ho ha defensat la coordinadora d'aquest primer programa, Begonya Saez, que es desenvoluparà sota el títol 'Pensar, sentir, fer la revolució feminista'. I és que la proposta arrenca sota la premissa que 'la revolució serà feminista o no serà' i així ho expondran les ponents des de disciplines com la literatura, la filosofia, la sociologia, l'economia, la història i l'art.

Complementaran el programa sis tallers de lectura i un cinefòrum organitzat per l'Ateneu que portarà als Cinemes Sant Cugat quatre projeccions.

'Enraonar' ha arribat per quedar-s'hi. Ja s'han previst dues edicions més d'hivern i primavera que tractaran l'estat del món i l'ètica, drets i deures, respectivament. La voluntat és que el cicle s'incorpori a l'agenda cultural de la ciutat i que estigui en sintonia amb propostes d'altres institucions.


Begonya Saez

Estic molt contenta de poder convidar dones que han estat i són referents a l'hora de pensar el món en clau feminista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.