L'holograma de María Callas captiva el Teatre-Auditori amb les seves millors interpretacions

L'espectacle 'Callas in Concert' ha fet parada a Sant Cugat, l'única en tot l'Estat espanyol


  • Comparteix:

42 anys després de la seva mort, María Callas ha tornat a caminar fins al centre de l'escenari. L'espectacle 'Callas in concert' reconstrueix la figura de la soprano i el seu holograma ha actuat aquest dijous al Teatre-Auditori per interpretar algunes de les obres de Bellini, Bizet, Verdi i Puccini, entre d'altres. Vestida de blanc, Callas ha cobrat vida en so i imatge a mida real per brillar, una vegada més, sobre l'escenari. La cantant s'ha acompanyat d'una cinquantena de músics de l'Orquestra Simfònica de Praga que han tocat en directe. En un Teatre-Auditori gairebé ple, els amants de l'òpera i aquells que encara no havien gaudit de la veu de Callas, han vist com la soprano ha interactuat amb la directora i amb els mateixos espectadors.

Després d'una gira que ha recorregut tot Amèrica, 'Callas in Concert - The Hologram Tour' ha fet parada al Teatre-Auditori. Sant Cugat ha acollit l'única representació de l'espectacle a tot l'Estat espanyol. Després d'aquesta funció, arrenca el tour per Europa.

La màgia del retorn de La Divina, el sobrenom artístic de la soprano, es deu als desenvolupaments de l'empresa Base Holograms, que utilitza làser d'alta tecnologia per simular que l'autèntica Callas està sobre l'escenari a través d'un holograma. La reconstrucció de la figura i els seus moviments s'han fet a través de gravacions originals de la soprano que s'han retocat digitalment per crear una experiència de concert en viu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.