Enrique Morente presenta dissabte al Teatre Auditori el seu disc 'El pequeño reloj'


  • Comparteix:

El cantant s'ha distingit per ser un renovador del flamenc

El cantant s'ha distingit per ser un renovador del flamenc

El cantant flamenc Enrique Morente presenta aquest dissabte al Teatre Auditori el seu últim disc, 'El pequeño reloj'. Morente, que s'ha distingit per ser un renovador del flamenc, reuneix en aquest treball versos de Quevedo, Bécquer i León Felipe, amb músiques i ritmes ancestrals i moderns.

'El pequeño reloj' és l'últim disc del prestigiós 'cantaor' flamenc Enrique Morente i va sortir a la llum l'any 2003. El treball adapta els poemes d'autors espanyols clàssics com Quevedo i Bécquer, i els barreja amb músiques tradicionals amb arrels jueves i andalusís, i també amb ritmes més moderns, com el pop, el jazz i el techno.

I és que Enrique Morente s'ha distingit, durant la seva extensa carrera, per ser un renovador del flamenc. És autor de col·laboracions destacades amb grups com Lagartija Nick i cantants com el canadenc Leonard Cohen, entre d'altres. A més, Morente ha adaptat a l'idioma flamenc obres de grans poetes, com ara Miguel Hernández, Federico García Lorca i Antonio Machado.

Recordem que el concert d'Enrique Morente es va programar en substitució de l'actuació de la seva filla, Estrella Morente, que va haver de cancel·lar la seva presència a Sant Cugat per motius personals. La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta per la substitució.

Àngels Solé

Estrella Morente està embarassada i va haver de suspendre l'actuació. El seu pare és menys conegut pel gran públic, però és molt important dins del món flamenc.


Enrique Morente actuarà al Teatre Auditori dissabte, a les 10 de la nit. Estarà acompanyat a l'escenari pel guitarrista Manuel Parrilla, el percussionista Pedro Gabarre 'El Popo', i per Antonio Carbonell, Ángel Gabarre i Pepe Luis Carmona als cors i les palmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.