La Perla 29 porta a Sant Cugat l'òpera prima de Martin McDonagh, 'La reina de la bellesa de Leenane'

L'obra arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori i parla de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família


  • Comparteix:

Arriba 'La reina de la bellesa de Leenane' al Teatre-Auditori / Foto: David Ruano

Arriba 'La reina de la bellesa de Leenane' al Teatre-Auditori / Foto: David Ruano

L'òpera prima del dramaturg angloirlandès Martin McDonagh, 'La reina de la bellesa de Leenane', de La Perla 29 arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori. La història parla d'uns personatges devorats per la rancúnia. Sota la direcció de Julio Manrique, els intèrprets Enric Auquer, Marissa Josa, Marta Marco i Ernest Villegas, donen vida a aquesta obra que tracta de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i de com, moltes vegades, es repeteixen els errors i fracassos d'aquells que han vingut abans. L'espectacle té una durada d'una hora i 40 minuts i comença a les set del vespre. Les entrades es poden comprar al web de l'equipament santcugatenc.

'La reina de la bellesa de Leenane' se situa al petit poble irlandès a la comarca de Connemara, on viuen Mag Folan i la seva filla Maureen. Les dues conviuen enclaustrades a l'antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com se'n va la seva joventut. L'arribada de Pato i Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar més encara la seva tensa relació.

L'obra forma part de la primera trilogia de McDonagh titulada The Leenane Trilogy, juntament amb 'La calavera de Connemara' i 'Oest solitari'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.