Els Trabucaires de Sant Cugat celebren aquest dissabte la cinquena trobada local

L'entitat, juntament amb les colles convidades, oferiran una cercavila pels carrers de la ciutat


  • Comparteix:

Fina González i Anna Palau dels Trabucaires / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Fina González i Anna Palau dels Trabucaires / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Els Trabucaires de Sant Cugat organitza la seva 5a Trobada aquest dissabte a la ciutat. L'entitat santcugatenca oferirà una cercavila pels carrers del centre que arrencarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l'Onze de Setembre, davant l'avinguda del Pla del Vinyet. Amb l'objectiu de donar a conèixer la tradició trabucaire, els de Sant Cugat s'acompanyaran de les colles de Llinars del Vallès, de Castellterçol, Perot Rocaguinarda de Barcelona, de Torrelles de Llobregat, de Vila-seca, l'Escamot de Barcelona i la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya.

ESCOLTA-HO

La presidenta dels Trabucaires, Anna Palau, ha recomanat durant el magazín 'Sant Cugat a fons' de Ràdio Sant Cugat que la gent porti taps i, en el cas de no tenir-ne, l'entitat els repartirà ja que, sobretot, durant la cercavila s'ha de tenir cura de les oïdes. Aquest seria el principal punt de seguretat a tenir en compte, com ha dit Palau.

En aquest sentit, la secretària de l'entitat, Fina González, ha explicat que en els darrers anys s'han intensificat la normativa de seguretat d'aquesta tradició i que, fins i tot, ara els trabucaires han de passar un curset obligatori abans de demanar la llicència d'armes.

Recorregut
La cercavila, que començarà a dos quarts de set de la tarda, passarà pel carrer de Francesc Moragas, la Rambla del Celler, el passeig de Francesc Macià i el carrer de Castellví. Acabarà als Jardins del Monestir on s'oferirà un refrigeri per a totes les colles convidades.




Anna Palau

Dir-li a la gent com s'ha de posar, la separació que ha d'haver-hi, sobretot, mirem si hi ha infants a prop no llencem. Sha d'anat amb molta cura perquè no hi hagi cap problema. Recomanem portar taps i si algú no en té nosaltres en repartim.

Fina González

Sí que és veritat que a part de les normes de seguretat que ja s'ha comentat ara últimament, a més, hem de fer un curset obligatori abans de demanar el permís d'armes o la llicència. Està tot molt controlat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.