'Frozen 2', gran protagonista de la cartellera d'aquesta setmana

El crític Àngel Comas ha analitzat les estrenes al 'Sant Cugat a fons'


  • Comparteix:

'Frozen 2' és una de les grans estrenes d'aquesta setmana

'Frozen 2' és una de les grans estrenes d'aquesta setmana

La seqüela d'un dels grans fenòmens infantils dels últims anys, 'Frozen' 2, arriba als cinemes aquest divendres. L'acompanyaran a Sant Cugat 'Adiós', amb Mario Casas, i 'Intemperie', amb Luis Tosar. El crític Àngel Comas n'ha parlat al magazin 'Sant Cugat a fons', on també ha comentat un film que s'estrena a Barcelona, 'Los miserables'.

ESCOLTA-HO

'Frozen 2'
Seqüel·la de l'exitosa cinta d'animació protagonitzada per les germanes Elsa i Anna, 'Frozen 2' arriba als cinemes doblada al català. La pel·lícula aprofundeix en l'origen la família de les protagonistes i desenvolupa la relació amb els seus pares, desvetllant alguns dels antics secrets familiars que alteraran la vida del regne d'Arandelle. Per lluitar contra l'amenaça, Elsa, Anna, Kristoff, Olaf i Sven han d'introduir-se al bosc encantat per descobrir els secrets que els seus pares els van amagar per resoldre els errors del passa que van enfrontar Arandelle i el poble dels boscos.



'Adiós'
Thriller dirigit per Paco Cabezas protagonitzat per Juan (Mario Casas), pres de tercer grau i pare de família que té un permís per sortir de la presó i assistir a la comunió de la seva filla a Sevilla. Però la mort accidental de la nena destapa un entramat de corrupció policial i de narcotràfic que acaba a les mans de l'Eli, una inspectora que haurà d'enfrontar els recels d'un sector de la policia i del pare de la nena, que vol prendre's la justícia per la seva banda.



'Intemperie'
Drama dirigit per Benito Zambrano i protagonitzat Luis Tosar, Luis Callejo i Jaime López, narra la història d'un nen que s'ha escapat d'un poble sent els crits d'uns homes que el busquen. Volent-se allunyar de l'infern del que fuig, els seus perseguidors al servei del capatàs del poble, els seus passes es creuaran amb els d'un pastor que li ofereix protecció i que, a partir d'aquest moment, tot canviarà.



'Los miserables'
Àngel Comas també ha comentat una pel·lícula més, però que en aquest cas no s'estrena a Sant Cugat sinó a Barcelona. Basat en el curtmetratge homònim i estrena en el llargmetratge del director francès d'origen malià Ladj Ly, la película retrata la vida en un barri deprimit als afores de París. Stéphane (Damien Bonnard), un policia recent arribat a Cherburg, s'uneix a la brigada contra el crim de Montfermeil. A l'equip, s'hi troba els agents Chris i Gwada (Alexis Manenti i Djibril Zonga), coneguts per utilitzar mètodes d'investigació de dubtosa legalitat.

Stéphane haurà de negociar amb els gàngsters del barri i aprendre's a moure en un món criminal. Durant una detenció, i aprofitant un error dels agents, un dron grava tots els seus moviments.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.