El Pot Petit omple de colors el Teatre-Auditori en la festa del seu 10è aniversari

Els més menuts han gaudit del bo i millor del repertori del grup, que ha exhaurit entrades en els dos passes a l'equipament santcugatenc


  • Comparteix:

Petits i grans han mogut l'esquelet aquest diumenge per celebrar amb El Pot Petit els seus 10 anys fent música. Amb entrades exhaurides a les dues sessions que s'han fet al Teatre-Auditori, una al matí i l'altra a la tarda, la Jana, el Pau i la Melmelada band han portat a Sant Cugat un concert que recull el bo i millor del seu repertori. 'Els pirates', 'El pirata despistat' i 'El lleó vergonyós' són només algunes de les cançons que el grup infantil ha cantat en aquesta festa d'aniversari. L'espectacle, pensat especialment per als més menuts de la casa, ha combinat música, dansa i, fins i tot, els artistes han interactuat amb el públic.

Al final del concert, els nens i nenes han tingut l'oportunitat de conèixer la Jana i el Pau, els cantants d'El Pot Petit, i endur-se de record una fotografia i un disc o un llibre signat per ells.

Gairebé 2.000 persones han passat aquest diumenge pel Teatre-Auditori, o bé al concert de dos quarts d'una del matí o bé al de les sis de la tarda, i han pogut celebrar els 10 anys d'El Pot Petit cantant i ballant junts les seves cançons.

En Gael és un dels guanyadors del concurs de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia
En Gael és un dels guanyadors del concurs de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia també ha celebrat el 10è aniversari del grup infantil amb un sorteig de dues entrades i un lot dels tres primers CD's d'El Pot Petit. L'Emma i en Gael han sigut els guanyadors del concurs i han tingut l'oportunitat de rebre el premi de la mà dels cantants, la Jana i el Pau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.