Lluís Ribas i Mònica Green, units aquest divendres per erradicar la pòlio

L'artista i la cantant ofereixen un espectacle pictòric i musical al Teatre-Auditori per aconseguir vacunes


  • Comparteix:

El cartell de la iniciativa

El cartell de la iniciativa

El Teatre-Auditori acull aquest divendres, a partir de dos quarts de nou del vespre, un espectacle pictòric i musical a càrrec de Lluís Ribas i Monica Green per recaptar fons per lluitar contra la pòlio. L'artista florestà pintarà un quadre en directe, que es podrà seguir a través d'una pantalla gegant, amb l'acompanyament musical de Green. És una experiència que Ribas ja va explorar al Reial Cercle Artístic de Barcelona i servirà per aconseguir vacunes per treballar per l'erradicació d'aquesta malaltia, que actualment només es troba en dos països del món, l'Afganistan i el Pakistan.

Es tracta de l'activitat anual que Ribas fa amb el Rotary Club, coorganitzador de l'esdeveniment, que forma part del projecte 'Art Solidari'. D'aquesta col·laboració n'han sortit fins ara més de 87.000 vacunes per erradicar la pòlio, una malaltia que Ribas va patir amb 18 mesos de vida. En aquesta ocasió, també compta amb l'ajuda de Green, que enguany ha celebrat 30 anys damunt dels escenaris amb la gira de 'Project Soul', un espectacle on homenatja les dives del soul, el jazz, l'r&b i motown.

Green ha explicat al 'Sant Cugat a fons' que no s'ho va pensar quan li van proposar participar en l'espectacle, tant per l'experiència artística com pel vessant solidari. La cantant, resident a Sant Cugat i que està preparant un nou disc per als propers mesos, oferirà una selecció del seu repertori per acompanyar l'obra de Ribas. Una oportunitat, a més, per veure en acció el pintor florestà, que assenyala que mai no pinta davant de la gent.

Ribas ha remarcat que, més enllà de la qualitat artística de l'espectacle, presentat per la periodista Marina Romero i que acabarà amb una conversa entre Green i el pintor al voltant de l'art, el més important el dia 29 és recaptar fons per lluitar contra la pòlio. Les entrades, que es podran comprar a través del web del Teatre-Auditori, a l'Oficina de Turisme i una hora abans de l'espectacle a les taquilles de l'equipament municipal i tenen un cost de 16 euros. També s'ha habilitat una fila zero, on es poden ingressar donatius al compte ES17 3140 0001 9200 1345 4100 amb el concepte 'Vacunes pòlio'.




Lluís Ribas

Val la pena apretar una mica a veure si podem eradicar la malaltia, que coneixo bé. Participar en alguna cosa així, on els diners serveixen perquè uns nens no pateixin val molt la pena.

Monica Green

Serà molt bonic, amb molta energia, molt de color i molt d'amor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.