El Teatre-Auditori presenta avui la nova temporada amb l'espectacle Seasons Circus

L'entrada és gratuïta a partir de les set de la tarda


  • Comparteix:

Cartell promocional de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Cartell promocional de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori presenta aquest dimarts la nova temporada de febrer a maig de 2020 amb l'espectacle Seasons Circus de la companyia Le Tendre Amour. La festa, presentada pels periodistes Maria Cusó i Jofre Llombart, començarà a les set de la tarda i l'entrada és gratuïta. La invitació per a l'entrada es pot aconseguir a la web del Teatre-Auditori.

Manel al Teatre-Auditori
De la nova temporada ja s'ha avançat que el grup barceloní Manel tornarà l'abril de l'any vinent a Sant Cugat per presentar el seu darrer treball, publicat a l'octubre, 'Per la bona gent'. En concret, el quartet actuarà el 18 d'abril a les nou de la nit al Teatre-Auditori, equipament on ja ha mostrat els quatre discos anteriors. Les entrades ja estan a la venda

L'última vegada que Manel va actuar a Sant Cugat també va ser al Teatre-Auditori, en aquest cas per obrir el festival Petits Camaleons. De fet, la banda va repetir emplaçament en la mateixa gira, la del seu anterior àlbum 'Jo competeixo'. per un preu de 36 euros, la meitat per a la darrera fila de l'amfiteatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.