Torna a Sant Cugat la competició de beques de ballet més gran del món

Més de 400 aspirants de 35 països es formaran durant quatre dies i optaran per anar a la final mundial de Nova York


  • Comparteix:

Més de 400 aspirants d'entre 9 i 19 anys competiran a Sant Cugat durant quatre dies / Foto: YAGP

Més de 400 aspirants d'entre 9 i 19 anys competiran a Sant Cugat durant quatre dies / Foto: YAGP

Torna a Sant Cugat el Youth America Grand Prix (YAGP), una de les competicions de ballet clàssic i contemporani per a estudiants més importants del món. El Teatre-Auditori torna a acollir des d'aquest dijous i durant quatre dies les proves de selecció de més de 400 aspirants d'entre 9 i 19 anys de 35 països diferents en una de les semifinals que es fan arreu del món. Els seleccionats es trobaran a la final de Nova York, que tindrà lloc l'abril de l'any vinent.

Entre aquest dijous i dissabte tindran lloc les competicions de clàssic i contemporani dividides per edats. A més, els participants també rebran classes magistrals a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Un jurat format per directors de les millors acadèmies de dansa del món n'avaluarà l'habilitat tècnica i el potencial artístic i escollirà els guanyadors, que es donaran a conèixer diumenge, i que podran accedir a beques per entrar a les millors acadèmies de dansa del món.

El YAGP és la xarxa de ball més gran del món que connecta estudiants de dansa, professors, escoles, empreses, exalumnes, patrocinadors, ballarins, coreògrafs i públic de tot el món. Des de la seva fundació fa vint anys, ha donat més de 4 milions de dòlars en beques i hi han passat més de 100.000 joves ballarins. Les competicions són obertes al públic i les entrades es poden comprar al mateix Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.