SAU torna als escenaris per celebrar els 30 anys del seu primer concert

El grup de rock català farà parada aquest divendres a Sant Cugat


  • Comparteix:

La banda en un dels concerts de la gira / Foto: Sau 30

La banda en un dels concerts de la gira / Foto: Sau 30

El grup de pop rock català SAU trepitjarà el Teatre-Auditori aquest divendres en el retorn de la banda als escenaris amb motiu del 30è aniversari del seu primer concert. Sota el paraigua del projecte 'SAU 30', tot l'equip que formava part de la banda osonenca ha realitzat una gira pel país més de dues dècades després de la seva desaparició arran de la mort del seu cantant Carles Sabater l'any 1999. Durant els seus 12 anys d'existència, SAU va assolir un èxit sense precedents que els va portar a ser una de les bandes catalanes que més discos ha venut en tota la seva història.

A partir de la tardor de 2017 i durant el 2018, la banda va impulsar diferents iniciatives per commemorar els seus 30 anys. Entre elles, destaquen la sortida d'un nou disc en directe titulat 'Una nit al teatre', que es va enregistrar durant la gira de SAU l'any 1995, i el projecte de 'SAU 30'.

La durada del concert és de dues hores i quart i el preu de l'entrada oscil·la entre els 16 i els 32 euros. Les localitats de platea ja s'han exhaurit i només queden entrades a l'amfiteatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.