El Circo Italiano porta a Sant Cugat 'Bellissimo', la conseqüència d'espectacles anteriors

L'espectacle de circ es podrà veure en cinc passis més a la carpa del parc de l'Arborètum fins diumenge


  • Comparteix:

El Circo Italiano presenta a Sant Cugat, des d'aquest dijous i fins diumenge, el seu nou treball, 'Bellissimo'. En una mescla de cultures i tècniques, 30 artistes d'arreu del món oferiran al públic un espectacle de circ que fusiona color, bellesa, ritme i molta comicitat. Després de 'Vida' i 'Salvaje', entre altres espectacles de la companyia, 'Bellissimo' es converteix en la conseqüència de tots ells. La carpa del circ, ubicada al parc de l'Arborètum, acollirà un total de cinc representacions més després de l'estrena d'aquest dijous.

En un espectacle pensat especialment per al públic familiar, els artistes ofereixen diversos números amb estris i tècniques tradicionals, màgia, dansa, acrobàcies i pallassos. Però en aquest nou treball i com ha explicat un dels pallassos i fil conductor de l'espectacle, Pau Sarraute, el públic podrà gaudir del triple salt mortal dalt del trapezi 'Gran Voland' i en què 'molta gent treballa alhora'. Sarraute també ha destacat que un dels trets que més caracteritza Il Circo Italiano és la seva comicitat.

Per la seva banda, la directora artística, Sonia Miranda, ha remarcat el fet que 'Bellissimo' és 'la conseqüència de tants i tants espectacles' que la formació 'ha forjat' al llarg dels anys, com 'Vida' i 'Salvaje', entre d'altres. El nou treball fusiona el passat del circ italià, així com 'tota mena de tècniques'. Poder experimentar, i fer-ho 'bé', amb totes les branques del circ és el que li dona la 'riquesa artística' i fa 'extraordinari' aquest món de la faràndula, com ha explicat Miranda.




Sonia Miranda

'Bellissimo' és una conseqüència de tants i tants espectacles que al llarg d'aquests anys el Circo Italiano ha estat forjant, com 'Vida' i 'Salvaje'. Tot el bo que hi havia en aquells, ara ho tindrà 'Bellissimo'.

Pau Sarraute

El que ens representa molt al Circo Italiano és la comicitat. La gent gaudirà de molta bona comicitat, de dos hores de diversió i també de números que fa molt temps que no es poden veure. Són números de molta gent treballant alhora que no s'acostuma a veure en circs tradicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.