L'esperit nadalenc ressona al bell mig de Sant Cugat

Les Nadales al carrer de l'Escola Fusió han omplert de ritmes nadalencs el centre de la ciutat


  • Comparteix:

La màgia del Nadal s'ha colat als carrers de Sant Cugat en forma de música. Ha estat amb la cantada de nadales que organitzen l'Escola Fusió de Música i Dansa i Sant Cugat Comerç amb el suport de l'Ajuntament, on uns 400 infants han portat l'esperit nadalenc a tot el centre de la ciutat. Tot plegat ha tingut com a centre neuràlgic la plaça de Barcelona, on els assistents han gaudit del caliu de la música i, també, de la xocolata desfeta.

La directora de Fusió, Gemma Navarra, ha celebrat la gran afluència de participants i ha destacat que l'activitat està ja consolidada. 'La coordinem des de fa 15 anys per portar el Nadal a tots els santcugatencs, a tots els racons', ha explicat.

Cugat Mèdia ha viscut la iniciativa amb una intensitat especial, ja que ha rebut la visita de la coral d'El Pinar. Les cantaires, gairebé una vuitantena, han interpretat dues nadales a unes instal·lacions del grup de comunicació multimèdia de Sant Cugat que s'han quedat petites.

Han participat en la cantada joves cantaires de la llar d'infants La Magnòlia, de les corals dels centres educatius El Pinar de Nuestra Señora, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri, Joan Maragall i Creanova, de les Escoles de Música Jordi Ricomà, de la Coral Gymel, del cor de l'Escola Municipal de Música i dels cors infantil i jove de Fusió.


Gemma Navarra

Coordinem aquesta activitat des de fa 15 anys per portar el Nadal a tots els santcugatencs, a tots els racons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.