El raper Lildami actua avui a l'Envelat Jove

El cantant és un referent de la música urbana a Catalunya


  • Comparteix:

Lildami en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Lildami en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Sant Cugat té l'oportunitat d'escoltar en directe Lildami, considerat un dels referents de la música urbana de Catalunya. El públic jove i adolescent amant del rap català té una cita amb el cantant aquest divendres a dos quarts de deu de la nit a l'Envelat Jove, a la plaça de l'U d'Octubre. L'entrada té un preu de cinc euros i l'aforament de la carpa és limitat. Aquest concert forma part del programa d'activitats del Nadal.

ESCOLTA-HO

En una entrevista al magazín 'Connectats', Lildami ha assegurat que el públic viurà un concert d''energia pura' en el qual tots els membres del grup 'ho donaran tot'. El cantant ha posat èmfasi que si el que està a dalt de l'escenari 'ho està gaudint', la gent d'abaix 'ho percep'.

Les cançons de Lildami destaquen pel missatge positiu i allunyat de les drogues i el sexisme. En aquest sentit, el cantant ha explicat que el seu no disc es parla de temes com 'la mort i la vida, d'aprofitar el temps' i, també, de 'temes d'actualitat' com el feminisme a la vegada que fa crítiques socials.




Lildami

És energia pura. És veure tres persones donant-ho tot com si fos l'últim dia de la nostra vida i gaudint. Quan fas un concert i el que està a dalt ho està gaudint, la gent d'abaix ho percep.

Lildami

En l'últim disc parlem de la mort, de la vida, d'aprofitar el temps. També toquem el feminisme i crítiques socials, són temes d'actualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.