Triple concert de Joan Dausà a Sant Cugat per tancar la gira 'Ara Som Gegants'

Dausà actuarà dijous, divendres i dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Joan Dausà en concert / Foto: Localpres

Joan Dausà en concert / Foto: Localpres

El cantautor Joan Dausà actuarà aquest dijous, divendres i dissabte al Teatre-Auditori Sant Cugat en el que serà el fi de gira de 'Ara Som Gegants'. D'aquesta manera, posarà el punt final a una seixantena d'actuacions que l'ha portat per tot el país i les Balears, abans de prendre un descans per dedicar-se a un disc nou de cara al 2021. Els tres concerts començaran a les nou del vespre i només queden entrades per al concert del dijous 9 de gener.

'Ara Som Gegants' ha marcat un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. Cançons com 'La Gran Eufòria' o 'Tot Anirà Bé' han estat dues de les més radiades dels últims dos anys, a més de 'Caure no feia mal', cantada juntament amb Santi Balmes, líder de Love of Lesbian.

El cantautor, distingit amb els premis Enderrock al Millor Artista i al Millor Disc de Cançó d'Autor, i amb el premi Soundie al Millor Videoclip en Català 2018, ha volgut tancar aquesta etapa amb un nombre reduït de concerts a teatres i auditoris, prioritzant la proximitat dels seus seguidors, abans de prendre un descans per dedicar-se a un disc nou de cara al 2021.

Dausà està acompanyat a l'escenari de Fluren Ferrer, a les guitarres, teclats i samplers; Núria Maynou, al violoncel i teclats; Miquel Sospedra, al baix; i Dídac Fernández, a la bateria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.