'El Consorcio... eres tú' agraeix al públic haver fet possible els seus 50 anys d'història

El Teatre-Auditori ha gaudit de la música del grup espanyol en un concert amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Porten més de 50 anys cantant junts, amb anades i vingudes però, un cop més, El Consorcio, format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga i Carlos Zubiaga; ha portat el bo i millor de la seva música als escenaris aquest diumenge, a Sant Cugat. Els antics membres del grup Mocedades han fet parada en un Teatre-Auditori amb localitats exhaurides per presentar 'El Consorcio... eres tú', una gira amb la qual volen agrair a tot el seu públic haver fet possible tantes dècades de trajectòria musical.

'Eres tú', 'Charango' i 'Búscame' han estat només alguns dels èxits d'El Consorcio que s'han sentit en aquesta cita a l'equipament municipal. El públic ha repassat amb els cantants conegudes cançons que s'han creat durant la llarga trajectòria del grup. Com explicava el membre d'El Consorcio, Iñaki Uranga, han fet resum de la seva història comptant les etapes d'Amaya en solitari, de Sergio i Estíbaliz o del grup Mocedades.

A més, a l'espectacle han afegit 'dues cançons inèdites' d'autors 'molt importants de la carrera' d'El Consorcio, Juan Carlos Calderón i José Luis Perales. Una història que comença 50 anys enrere i que el públic 'és responsable' que continuï dalt dels escenaris.

Uranga també ha remarcat que El Consorcio encara té molts plans de futur, diversos projectes i gires. Assegura que el grup 'estarà a dalt dels escenaris' fins 'quan ho vulgui el públic'.

50 anys de trajectòria musical
El Consorcio és un grup vocal molt emblemàtic de l'Estat espanyol. Els quatre integrants i exmembres de Mocedades porten més de 50 anys cantants junts, amb distanciaments i retrobaments pel mig, però un fet que els converteix en un dels grups musicals amb més trajectòria del panorama nacional.




Iñaki Uranga

Aquesta gira porta el nom 'El Consorcio... eres tú'. És una manera de fer responsable el públic del fet que, després de 50 anys, estiguem aquí. En aquest disc fem un resum de la nostra història.

Iñaki Uranga

Estem amb diversos projectes i gires. Plans hi ha molts. El Consorcio estarà a dalt dels escenaris fins quan ho vulgui el públic, que és qui mana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.