La representació de Valldoreix centra la nova exposició inaugurada a la vila

12 artistes de la ciutat han fet possible la mostra que s'exposa a l'EMD


  • Comparteix:

Valldoreix com a protagonista de l'exposició que s'ha inaugurat aquest dijous a l'EMD. Una mostra que recull les obres de 12 artistes de Sant Cugat, fet que la converteix en la primera exposició col·lectiva que acull l'administració. Sota el nom '12 artistes al voltant de Valldoreix', la representació d'espais, edificis i natura de Valldoreix centren les 24 obres d'art que es poden veure a l'EMD fins al 4 d'abril.

El comissari de l'exposició i artista, Lluís Pérez ha destacat que el tema principal d'aquesta exposició és 'la representació de Valldoreix amb tots els seus aspectes' i que els artistes ho han plasmat a través de tècniques diferents. Pérez ha remarcat, també, que quan va impulsar la idea volia paritat entre els artistes. Un fet que ha superat les expectatives amb un total de vuit dones artistes i quatre homes. Cada un d'ells ha aportat a la mostra dues obres.

És la primera vegada que s'organitza '12 artistes al voltant de Valldoreix' i, el mateix comissari, ha posat sobre la taula la voluntat de convertir-la en una proposta que es dugui a terme de manera biennal. Davant aquesta idea, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha assegurat que podran fer l'exposició 'quan creguin convenient' i que comptaran amb el suport de l'administració. 'L'EMD és la casa de tots els valldoreixencs', ha recordat Puig, i els ciutadans poden fer ús de les instal·lacions 'tantes vegades com sigui possible'. Tot plegat, per fomentar l'activitat i la cultura a Valldoreix.

Els artistes que participen a l'exposició són Agus Rivero, Anna Rabella, Elsa Pons, Jorgetedibujo, Lluís Bruguera, Neus Colet, Paco Minuesa, Rosa Permanyer, Tatiana Blanqué, Teresa Frago, Xavier Gabriel i Lluís Pérez.




Lluís Pérez

El tema principal és la representació de la vila de Valldoreix amb tots els seus aspectes. Com a característica important està que el format és igual a tots i en diferents tècniques, segons l'artista que hi ha intervingut.

Josep Puig

Poden fer l'exposició quan ells creguin convenient. Sempre tindran el nostre suport. L'EMD és la casa de tots els valldoreixencs i poden fer ús d'aquesta instal·lació tantes vegades com sigui possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.