La Casa Abacial acollirà aquestes festes les il·lustracions del 'Poema del Pessebre' de Joan Alavedra


  • Comparteix:

Els originals d'aquest llibre podran veure's fins el dia 11 de gener

Els originals d'aquest llibre podran veure's fins el dia 11 de gener

Les il·lustracions originals del llibre El Poema del Pessebre de Joan Alavedra, convertit en oratori per Pau Casals, es podran veure aquestes festes a la nostra ciutat. L'exposició, organitzada per la Parròquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat i per Amics de l'UNESCO Valldoreix-Sant Cugat, tindrà lloc des del dia 25 de desembre fins a l'onze de gener a la Casa Abacial.

La col·lecció de 26 acrílics realitzats per l'artista Jordi Roca , i que queden il·lustrats al llibre El Poema de Pessebre de Joan Alaverda, arribaran el dia 25 de desembre a Sant Cugat.

L'exposició, que ha viatjat per arreu de Catalunya, mostra a mode de vitralls els acrílics que completen l'obra que va deixar l'autor català Joan Alavedra i que va ser convertida en oratori per el violoncel·lista Joan Casals, personatge representatiu dels valors democràtics a la dictadura franquista.
Escoltem a Joan Rios, propietari dels acrílics i gestor cultural

Joan Rios

Ens va semblar molt encertat fer les il.lustracions del Poema del Pessebre pel seu missatge de pau que va donar la volta al món


L'exposició, que romandrà des del dia 25 de desembre fins l'onze de gener a la Casa Abacial, s'inaugurarà després de la Missa del Gall. La mostra té, sens dubte i segons Rios, un valor cultural i de patrimoni digne de ser conegut. I és que l'oratori del poema que va ser musicat per Pau Casals va donar la volta al món com un símbol de pau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.