La Floresta representa per Sant Esteve els tradicionals pastorets


  • Comparteix:

La representació, que arriba a la 13a. edició, va a càrrec d'un grup de veïns

La representació, que arriba a la 13a. edició, va a càrrec d'un grup de veïns

Per 13è any consecutiu un grup de veïns del disctricte de la floresta es preparen els últims detalls per representar l'obra nadalenca dels pastorets. Com cada any la representació es realitzarà el dia de Sant Esteve per la tarda a la Unió Recreativa d'Esports de La Floresta (UREF).

Un grup de veïns del districte sancugatenc de la Floresta realitzarà la 13ena edició de l'obra nadalenca dels pastorets el dia de Sant Esteve a la tarda. La idea va sorgir com una iniciativa entre un grup de veïns que mica en mica en 13 anys s'ha convertit en tota una tradició entre els veïns de la Floresta. Ho explica Xavi Gerard, director de la representació.

Xavi Gerard

Va ser una mica així en broma, entre uns amics perque vem veure que no s'havia fet mai aquesta representació a la floresta. Començant una mica en broma ha acabat sent una tradició.


Enguany hi participen un total de quaranta persones, trenta dels quals són actors i deu encarregats de l'il·luminació, els vestuaris i el maquillatge. Des de l'organització esperen que enguany tingui tan èxit com en edicions anteriors i que es pugui omplir la Unió Recreativa d'esports de la Floresta.

El preu de l'entrada és de 3 euros per els nens i nenes de 5 a 12 anys, i 5 euros per els adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.