L'Orquestra Simfònica Sant Cugat prepara novetats en el repertori del concert de Nadal


  • Comparteix:

El concert es farà els dies 28 i 29 de desembre al Teatre Auditori

El concert es farà els dies 28 i 29 de desembre al Teatre Auditori

Música catalana, tocs de jazz i noves peces d'Strauss són les principals novetats que inclourà, enguany, el repertori del tradicional concert de Nadal que ofereix l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. De moment ja s'han venut bona part de les entrades per aquesta actuació, que tindrà sessió doble aquesta nit i demà al Teatre Auditori.

La qualitat de la música i els tocs d'humor són les dues peces clau perquè el concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat aconsegueixi omplir, any rera any, el Teatre Auditori de la nostra ciutat.

Segons Josep Ferré, director de l'orquestra, aquest any el concert oferirà un nou repertori, però sense allunyar-se del programa tradicional de valsos, marxes i polques de la família Strauss. En aquest sentit, el concert inclourà també música catalana i pinzellades de jazz, i es tocaran noves peces com l'obertura del rat-penat d'Strauss.

Josep Ferré

Hi haurà moltes novetats en el repertori però la fòrmula no la canviem perquè és el que li agrada a la gent i a nosaltres també.


Ferré també assegura que el concert combina perfectament l'espectacle de llums i escenografia amb la bona música i el bon humor. De moment, bona part de les entrades pel aquest dimarts ja estan venudes i s'espera que el Teatre Auditori també s'acabi omplint de públic el dia 29 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.