L'exposició 'Intencions plàstiques' suma les diferències artístiques de cada pintor

La mostra recull les obres de vuit artistes de la Puntual i es pot veure a l'Ateneu


  • Comparteix:

'Intencions plàstiques', a l'Ateneu fins al 6 de març / Foto: Cugat Mèdia

'Intencions plàstiques', a l'Ateneu fins al 6 de març / Foto: Cugat Mèdia

Els vuit artistes de La Puntual han inaugurat una nova exposició col·lectiva. 'Intencions plàstiques', un recull d'obres d'art contemporani que es pot veure a l'Ateneu fins al 6 de març, és el resultat d'haver sumat les diferents tècniques pictòriques de cada artista. Així, Rocío Maldonado, Inés Rojo, Víctor Tarragó, David Barbero, Carles Azcón, Felip Gaig, Laura Alonso i Alberto Laporta han reflexionat a través de l'art sobre les diferents formes que cadascú té d'abordar la creació.

'Intencions plàstiques' és una exposició pensada per mostrar al públic 'el món' de cada artista. Ho ha explicat un d'ells, David Barbero, qui també ha destacat que dins el grup de La Puntual existeix varietat d'estils, des dels que 'parteixen de l'irracional' als que ho fan des del 'racional'. Tot i això, Barbero remarca que el punt comú entre tots ells es troba en l'experimentació amb 'la pintura i els materials' que treballen.

La nova exposició instal·lada a l'Ateneu és fruit d'una col·laboració entre l'entitat santcugatenca i el Mercantic, on es troba l'espai de La Puntual. En aquest sentit, el president de l'Ateneu, Alvar Roda, ha explicat que es tracta d''acostar les dues entitats'. Una col·laboració que esperen que pugui arribar 'més lluny'.

El promotor del Mercantic, Octavi Barnils, també ha assistit a la inauguració d''Intencions plàstiques'. Barnils ha detallat que porten 'molts anys' intentant donar 'contingut al centre'. Pel Mercantic, 'la música, els llibres i l'art' són 'fonamentals' i, assegura Barnils, poder donar un impuls a aquests escenaris 'del bracet' de l'Ateneu és 'un privilegi'.






David Barbero

Hi ha diferents estils dins del grup de la Puntual. Alguns parteixen de l'irracional i altres del racional. Però el principal és que tots experimentem amb la pintura i els materials que treballem.

Alvar Roda

El Mercantic té molta activitat de molt nivell i jo creia que podíem arribar acords de fer coses nosaltres allà fora i ells aquí dins. Acostar les dues entitats seria una de les coses que ens vam proposar. Això és un principi d'una col·laboració que voldríem que arribés més lluny.

Octavi Barnils

Portem molts anys intentant donar contingut al centre, a part de l'activitat comercial que és del que vivim. La música, els llibres, i l'art per nosaltres són fonamentals i poder fer-ho del bracet amb l'Ateneu és un privilegi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.