Gran èxit de públic en el pessebre vivent del Grup de Joves de la Parròquia


  • Comparteix:

Els santcugatencs han omplert de gom a gom els Jardins del Monestir en la 26a. edició del Pessebre Vivent, organtizat un any més pel Grup de Joves de la Parròquia. Ha estat una edició marcada, a més, per la venda de productes de comerç just, per tal de reforçar el caràcter solidari d'aquestes dates nadalenques.

Les dues representacions s'han viscut amb molta expectació per part de tots els santcugatencs que s'han acostat als Jardins del Monestir per gaudir d'aquest pessebre vivent del Grup de Joves de la Parròquia.

Enguany, ha arribat a la seva 26a. edició i ha presentat força novetats, com la millora de l'enllumenat i de la visibilitat dels diferents escenaris, i la incorporació de nous animals al corral. A més dels tradicionals cavalls, que han estat els més aplaudits, enguany s'hi ha pogut veure també cabres i ovelles.

Ramon Puigneró, membre del Grup de Joves de la Parròquia, ha valorat molt positivament la resposta del públic i ha destacat la gran quantitat de gent implicada en el projecte. L'escoltem.

Ramon Puigneró

De moment molt bé i la gent de Sant Cugat ha respost com sempre. Ho estem fent possible entre 30 i 40 persones i prop de 75 nens


D'altra banda, i coincidint en el caràcter revolucionari i solidari de Jesucrist que el joves de la Parròquia volen reivindicar, s'han venut productes de comerç just. Ho explica Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

També venem coca i xocolata de comerç just. En aquestes dates nadalenques hem de pensar en els països més pobres


Les dues úniques representacions s'han fet aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.