El Teatre-Auditori manté els números a la primera part de la temporada

La temporada setembre-gener de l'equipament municipal deixa 40.000 espectadors i una ocupació del 84%


  • Comparteix:

La Banda de Sau en un dels concerts de la temporada / Foto: Localpres

La Banda de Sau en un dels concerts de la temporada / Foto: Localpres

El Teatre-Auditori tanca la primera part de la temporada amb força i manté les xifres que el van portar a un rècord històric d'espectadors la temporada del 25è aniversari. 40.100 espectadors i un 84% d'ocupació satisfan a la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que assenyala que reforcen l'encert en la programació de l'equipament, que espera que es mantingui amb la nova direcció, que sorgirà d'un concurs que es presentarà els propers mesos.

ESCOLTA-HO

Madrona ha explicat que a la nova figura que sorgeixi del procés de selecció li demanarà que aquesta línia segueixi però també, a la vegada, que sigui capaç de fer un Teatre-Auditori més participatiu i obert a la ciutadania. Es tracta, segons ha explicat, de trencar la 'barrera imaginària' que separa l'equipament d'alguns sectors de la ciutat, que se l'haurien de sentir 'més seu'.

Aquesta ha estat, des del principi, l'aposta del nou equip de govern, que ja va avançar que vol incorporar la participació ciutadana a la programació. En aquest sentit, però, Madrona aposta per un nou concepte de les arts escèniques a la ciutat on els espectacles, les activitats i les entitats no quedin encasellades en un únic equipament, sinó que es pugui adaptar a diversos espais.


Esther Madrona

D'una banda, mantenir aquesta qualitat i d'altra banda que ningú pugui sentir que no forma part o no comparteix el Teatre-Auditori. És interessant pensar en la cultura de les arts escèniques en un sentit molt més ampli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.