Els pastorets de l'Agrupació Teatral de la Floresta omplen el teatre de la UREF


  • Comparteix:

La representació es repetirà el 2 de gener

La representació es repetirà el 2 de gener

L'Agrupació Teatral de la Floresta espera repetir l'èxit de la representació d'aquest Sant Esteve el proper dia 2 de gener. I és que per tretzè any consecutiu el Teatre de la Unió Recreativa d'Esports de la Floresta (UREF) s'ha omplert per acollir la representació de l'obra nadalenca dels Pastorets.

La renovació de part de l'elenc d'actors ha estat la novetat més important de la representació dels Pastorets que enguany ha pujat a escena l'Agrupació Teatral de la Floresta. En total, per deu dels trenta actors que participen en el muntatge era el primer cop que hi participaven. Pel director del muntatge, Xavi Gerard, aquest fet ha suposat més un ajut que no un entrebanc a l'hora de preparar la representació.

Xavier Gerard

Un factor important d'enguany és la renovació que hem tingut, i això és un repte


L'obra es va estrenar el passat dia 18, i es representarà per últim cop el dia 2. Per Xavi Gerard, el dia de Sant Esteve és el millor dia per fer la representació, ja que moltes famílies dels propis actors aprofiten la jornada de festa per apropar-se al teatre.

Xavier Gerard

El dia de Sant Esteve és un dels diesque tenim més ple perquè vénen els familiars dels actors


Recordem que amb la d'enguany l'Agrupació Teatral de la Floresta han celebrat ja tretze edicions dels pastorets a la UREF.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.