El musical 'El Petit Príncep' omplirà de màgia Sant Cugat amb una triple funció

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge la versió d'Àngel Llàcer i Manu Guix del famós conte de Saint-Exupéry


  • Comparteix:

El musical 'El Petit Príncep', aquest diumenge a Sant Cugat / Foto: Ruano

El musical 'El Petit Príncep', aquest diumenge a Sant Cugat / Foto: Ruano

El musical d''El Petit Príncep' aterra aquest diumenge a Sant Cugat. L'espectacle, presentat per Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, s'oferirà en tres sessions al Teate-Auditori en una proposta que combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so envoltant i una escenografia visual creada amb tots els detalls. La clàssica i famosa faula del francès Antoine de Saint-Exupéry torna versionada per reviure la història amb els que ja la coneixen i explicar-la a qui encara no l'ha sentit. El musical es representa a les dotze del migdia, a dos quarts de cinc i a les set de la tarda i les entrades tenen un preu general de 22 euros.

El musical d''El Petit Príncep' arriba a la sisena temporada. L'obra porta al públic a un viatge amb el protagonista que va des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei i el món del geògraf.

Aquest espectacle és una adaptació del conte d'Àngel Llàcer i Manu Guix interpretat per Enric Cambray, Eloi Gómez, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart i el Petit Príncep. A més, compta amb la col·laboració de Júlia Bonjoch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.