El concert de Sant Esteve ha omplert de música clàssica i de nadales el Monestir


  • Comparteix:

La coral Serra d'Or i l'orquestra de cambra Art han estat les protagonistes del concert

La coral Serra d'Or i l'orquestra de cambra Art han estat les protagonistes del concert

El Monestir de Sant Cugat s'ha omplert novament de música amb el concert que han ofert la Coral Serra d'Or, amb col·laboració amb l'orquestra de cambra Art, amb motiu de Sant Esteve. Ambdues formacions ha interpretat un repertori que ha anat de les clàssiques nadales catalanes com 'El noi de la mare' fins a peces més internacionals com l''Al·leluia' de Haendel.

La música ha tornat una altra vegada al Monestir de Sant Cugat amb el tradicional concert de Sant Esteve que han ofert La Coral Serra d'Or i l'orquestra de cambra Art. Aquestes formacions han interpretat un repertori dividit en dues parts clarament diferenciades. Una part de música popular nadalenca i una altra d'obres clàssiques. Ho explica el director de la Coral Serra d'Or, Andreu Recasens.

Amadeu Recasens

Fem molta cançó popular i catalana i també de tot el món. El concert es divideix en una primera part més tradicional i una segona més polifònica i internacional


La coral ha cantat nadales tradicionals com 'El noi de la mare' o 'El dimoni esquat' en la primera part i peces tant internacionals com 'Santa Nit' de Gruber o l''Al·leluia' de Haendel en la segona part. La formació coral, integrada per prop de 30 persones, oferirà aquest mateix repertori a Folgueroles pròximament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.