El cartell de Festa Major és obra de Maria Fabre


  • Comparteix:

Un dels protagonistes indiscutibles d'aquestes jornades és el cartell de Festa Major. Aquest 2002, la pintora Maria Fabre és l'artífex d'aquesta obra que omplirà els carrers de la ciutat fins aquest diumenge.

Maria Fabre ha dissenyat un cartell molt divertit, en el qual les persones i els dies de la Festa Major estan ballant. En aquest sentit, Fabre ha col.locat els dies de la festa en els 4 vèrtexs d'un quadre central.

La propietarària de la Galeria Pou d'Art ha reconegut que aquesta és la primera vegada que fa un cartell de Festa Major. Segons Fabre, la tasca ha estat difícil:

Maria Fabre

M'ha costat molt fer el cartell perquè joc sóc pintora i si fas un cartell has de transmetre algo concret, con una festa major.


Dins el cartell, Maria Fabre ha destacat el dia DE DEMÀ, 29 de juny , dia de Sant Pere, com a acte principal de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.