Sant Cugat es disfressa de Nova Orleans

El Mardi Gras ha omplert de ritme i gresca el centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha celebrat per primera vegada el Mardi Gras. És el nom amb què se celebra el Carnaval a ciutats com Nova Orleans, Mobile i Missisipi. Els BandaZmol han omplert el centre de la ciutat de versions musicals en clau jazz i de big band en una cercavila que ha arrencat a Quatre Cantons i que ha acabat a la plaça d'Augusta.

La iniciativa, organitzada per Sotasons, té com a objectiu exprémer al màxim els últims dies de disbauxa del mandat del Gall del Monestir. Un dels responsables de l'entitat, Ricard Valls, ha explicat a Cugat Mèdia que el Mardi Gras 'és l'últim dia de farra' del Carnaval. És una festa que se celebra al Carib i a Nord-amèrica i on la música jazz és protagonista. L'estima de Sotasons per aquest gènere musical els ha motivat a portar aquesta tradició a Sant Cugat.

Amb aquesta proposta, el Carnaval de Sant Cugat és a punt de plegar veles. Aquest dimecres tindrà lloc l'última tongada d'activitats, amb el retorn del poder a l'Ajuntament i la processó d'enterrament, que acabarà amb la Sardinada Enllaunada i el Concert Coral del Dimecres de Cendra.


Ricard Valls

És l'últim dia de farra del Carnaval. Al Carib sempre s'ha celebrat com l'última gran farra de l'any. Les bandes de Mardi Gras donen origen al jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.