El Monestir serà un dels principals escenaris de la nova pel·lícula d'Almodóvar


  • Comparteix:

El rodatge obligarà a tallar el centre històric durant dues setmanes

El rodatge obligarà a tallar el centre històric durant dues setmanes

El director de cinema Pedro Almodóvar ha escollit el Monestir de Sant Cugat com a escenari de la seva propera pel·lícula, que es començarà a filmar a finals de gener. Segons ha pogut saber aquesta emissora, el rodatge del film comportarà que durant dues setmanes es talli el centre de la ciutat a la circulació de vehicles i es limiti també el pas dels vianants durant algunes hores.

La nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, de la qual encara no ha transcendit el títol, es filmarà, en bona part a la nostra ciutat.

Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, el Monestir i el nucli antic de la ciutat seran alguns dels principals escenaris del film, que es començarà a rodar tot just passades les festes. El desplegament tècnic i de personal, i la necessitat d'ambientar els espais comportaran que, durant dues setmanes, s'hagin de fer talls de trànsit i limitar també, en alguns casos, el pas de vianants per aquesta zona.

Així ho ha confirmat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha destacat la projecció que això suposarà per al municipi a nivell internacional.

Joan Recasens

És una de les servituds que haurem de patir, però el que es va valorar sobretot és la projecció que tindrà la ciutat i és innegrable la fama internacional del director.


Recasens ha volgut demanar paciència als ciutadans i ha assegurat que, des del consistori, s'intentaran buscar totes les alternatives per intentar que aquest rodatge suposi les mínimes molèsties als veïns de la zona.

Joan Recasens

Demano que tinguem paciència, buscarem solucions als problemes puntuals que hi hagi.


El rodatge de la pel·lícula es farà a la nostra ciutat entre els dies 24 de gener i 7 de febrer. Per tal de facilitar la circulació per aquestes dates, l'Ajuntament ja està ultimant la senyalització necessària.

De moment, ni el director ni tampoc la productora que es fa càrrec del llargmentratge no han donat més detalls sobre l'argument ni la possible data d'estrena del film.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.