Tortell Poltrona porta a Sant Cugat un espectacle inspirat en els pallassos de sempre

'Que bèstia!' aterra aquest diumenge al Teatre-Auditori per fer un tribut als clàssics números còmics


  • Comparteix:

'Que bèstia!' arriba al Teatre-Auditori / Foto: Ari Supertramp

'Que bèstia!' arriba al Teatre-Auditori / Foto: Ari Supertramp

Un espectacle de pallassos com els de tota la vida aterra a Sant Cugat de la mà d'un 'clown' català de referència, Tortell Poltrona. 'Que bèstia!' s'estrena aquest diumenge al Teatre-Auditori per pujar a l'escenari números còmics eterns i els gags que sempre fan riure per fer un tribut als clàssics del món 'clown'. L'espectacle, ideat per Jaume Mateu i produït per Circ Cric, també compta amb l'actuació dels pallassos Srta. Titat i Bobas. La cita és a les sis de la tarda.

El nou espectacle de Tortell Poltrona, pensat especialment per al públic infantil i familiar, s'inspira en els grans pallassos d'inicis i mitjans del segle XX i els homenatja amb la representació de clàssiques situacions absurdes i gags que faran esclatar de riure el públic santcugatenc. A més, a 'Que bèstia!' també estarà present la música, un dels indispensables dels espectacles 'clowns', i els pallassos lluiran un vestuari inspirat en la roba de la famosa nissaga dels anys 60 dels Germans Martini.

Tortell Poltrona s'encarrega de dirigir l'espectacle a més de fer el seu paper de pallasso, pel qual s'acompanya de la Srta. Titat (Montserrat Trias) i de Bobas (Boris Ribas).

Les entrades per 'Que bèstia!' es poden adquirir al web del Teatre-Auditori a un preu general de 16 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.