Calduch fa una crida al públic santcugatenc perquè se sumi als esdeveniments musicals


  • Comparteix:

La pianista santcugatenca Montserrat Calduch ha fet una crida als santcugatencs perquè participin a les activitats musicals que s'organitzen a la nostra ciutat. Calduch ha fet aquestes declaracions coincidint amb el recital de cant i piano que ha ofert amb la contralt Montserrat Pi, a la Casa de Cultura.

Una quinzena de persones han assistit aquest dimarts al recital de cant i piano a càrrec de Montserrat Calduch i Montserrat Pi a la Casa de Cultura. La pianista ha aprofitat l'esdeveniment per fer una crida als santcugatencs perquè s'apropin als actes musicals que s'organitzen a la nostra ciutat. L'escoltem.

Montserrat Calduch

No sé que passa a Sant Cugat que a vegades els hi costa venir. Potser tots els que fem música a Sant Cugat ens hauriem de preguntar què passa.


El repertori musical ha inclòs temes clàssics de Schubert, Brahms, Mozart i Verdi, entre altres. La contralt Montserrat Pi, ha destacat especialment una de les peces de Rossini, per ser una de les més significatives.

Montserrat Pi

És un repertori clàssic que m'agrada molt. Per exemple canto una peça de Rossini que potser és la més impactant per la gent.


Montserrat Pi és una reconeguda contralt que va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu, on ha fet diversos concerts com a solista. Actualment, a més, és la directora del cor infantil del mateix Conservatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.