L'OSSC torna a guanyar-se el públic amb el Concert de Nadal al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Les entrades per l'actuació d'aquesta nit ja estan totalment exhaurides

Les entrades per l'actuació d'aquesta nit ja estan totalment exhaurides

Ple absolut del primer concert de Nadal que ha ofert enguany l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre Auditori. Els prop de 800 espectadors que han omplert el teatre han recompensat amb llargs aplaudiments l'actuació i el bon humor dels integrants de l'orquestra, dirigida per Josep Ferré. La formació, de la seva banda, ha celebrat l'entrega del públic amb un ampli repertori de bisos a base de temes de Nadal. Les entrades pel concert d'avui ja estan exhaurides.

Els tradicionals valsos i danses de Strauss, popularitzats pel concert d'Any Nou que des de fa temps es fa a Viena, han arribat un cop més a la nostra ciutat de la mà de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Com ja és habitual amb aquesta formació, l'actuació ha estat carregada de sorpreses, com l'aparició d'alguns músics disfressats, o fins i tot algun gag protagonitzat pels membres de l'orquestra.

D'aquesta manera, la formació ha contribuït al dia dels Innocents i ha fet gala de la seva voluntat de convertir la música clàssica en una cosa distesa i divertida, molt allunyada d'una concepció més seriosa i encarcarada del que han de ser aquests concerts. Una vegada més, l'entrega i el bon humor dels músics han estat recompensades pel públic, que ha aplaudit d'empeus i durant una bona estona l'orquestra de la nostra ciutat. El seu director, Josep Ferré, s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta càlida resposta.

Josep Ferré

Estem molt contents i molt agraïts per aquest públic tant extraordinari que tenim. Nosaltres també ens ho hem passat molt bé, ha estat un concert molt emotiu.


La resposta del públic també ha tingut la seva recompensa per part dels integrants de l'Orquestra, que han delectat els espectadors amb mitja hora de bisos, la gran majoria nadales. Amb aquests temes i també alguns tocs de jazz, la formació santcugatenca s'ha fet seu el repertori tradicional de Viena i hi ha afegit la seva pròpia empremta. Escoltem Josep Ferré.

Josep Ferré

Nosaltres,agafant aquesta idea que la gent ja espera, hi fem la nostra pinzellada i ho fem diferent amb un toc de música catalana i de jazz i música més moderna.


El concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat s'ha repetit aquest dimecres a la nit al mateix Teatre Auditori i amb les entrades totalment exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.