'Llars', de la santcugantenca Leti Martín, estrena videoclip

El duet de Martín i Eduard Balaguer ha publicat aquesta setmana 'Cada dia', enregistrat a l'Argentina


  • Comparteix:

Un moment del videoclip

Un moment del videoclip

La formació Llars, amb la santcugatenca Leti Martín i Eduard Balaguer, ha publicat aquest dijous el seu nou videoclip, 'Cada dia'. La cançó forma part del seu primer disc, 'Moments de Llar', que Balaguer i Martín van presentar ja a Ràdio Sant Cugat, i la peça ha estat enregistrada i muntada a Mar del Plata, a l'Argentina, on viu la realitzadora, Camila Marinone. Els membres de la formació han tornat a passar pel magazín de Ràdio Sant Cugat per parlar del videoclip i del moment que passa ara mateix la música, en ple confinament.

El vídeo de 'Cada dia' és càlid i amb un punt de nostàlgia i encaixa amb el to del projecte, acústic, íntim i folk, producte d'una col·laboració que va començar el 2015 però que es va aturar fins l'any passat, quan Martín i Balaguer el van reprendre. Un clip que ja estava fet i pendent de publicació i han decidit tirar-ho endavant tot i la singular situació social que s'està vivint. 'La idea del videoclip representa una persona que retorna al seu lloc d'infància i com es va retrobant amb moments i records', ha explicat Balaguer.

Balaguer ha explicat que precisament ara començava l'època amb més densitat de concerts i que els músics han hagut de replantejar l'any sencer. Per exemple, Llars havia d'actuar dijous de la setmana passar al MUT de Torreblanca en un dels molts espectacles que s'han hagut de cancel·lar per la crisi del coronavirus. A canvi, van oferir per Youtube un microconcert, una alternativa per la qual han optat molts artistes, però que no pot compensar els espectacles en directe, als quals els costarà recuperar-se.




Eduard Balaguer

La idea del videoclip, que acompanya molt bé la lletra i la temàtica de la cançó és la d'una persona que retorna al seu lloc de la infància i com es va retrobant amb moments i records. I com es relaciona aquesta memòria amb el seu present.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.