Sant Cugat planteja una gran festa ciutadana a la tardor per compensar la Festa Major

No serà com la Festa Major, però buscarà poder celebrar al carrer


Temes relacionats

Suspesa la Festa Major de Sant Cugat ( 8/abr/20)


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol celebrar a la tardor una gran festa ciutadana per compensar la cancel·lació de la Festa Major d'enguany. La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ho ha anunciat aquest dijous, tot i que encara no hi ha data concreta. La idea, ha explicat Madrona, és poder sortir al carrer amb garanties i gaudir de la ciutat, tot i que el format serà diferent al de la Festa de Tardor.

Madrona ha assegurat que des de fa 15 dies s'han estudiat totes les opcions possibles, però que finalment ha estat necessària la cancel·lació perquè no hi ha garanties de poder convocar al juny activitats multitudinàries. 'Ha estat una decisió complicada, però és la que s'havia de prendre', ha dit Madrona, que ha agraït la bona resposta de les entitats implicades en la festa grossa.

És per això que el consistori vol celebrar a la tardor una gran festa de ciutat. La nova cita no tindrà el format de places de la Festa Major ni la mateixa programació ni pressupost, però busca marcar al calendari una data per sortir al carrer i celebrar. 'Tindrà per objectiu sortir al carrer, compartir les ganes de viure, la cultura i la ciutat', ha afirmat Madrona. Tot i que encara no hi ha data concreta, la tinenta d'alcaldia ha assegurat que els tècnics municipals ja hi estan treballant i es miraran quines actitivats es poden reubicar i quines no.

La cancel·lació afecta també totes les festes majors de barris. Tot i així, Madrona ha concretat que si els consells de barri fan propostes s'estudiaran per buscar alternatives a les suspensions.






Esther Madrona

Estem començant a treballar. Tindrà per objectiu sortir al carrer, compartir les ganes de viure, la cultura i la ciutat.

Esther Madrona

El format d'aquesta festa que es farà a la tardor no serà el format de la Festa Major. Serà una festa oberta a tota la ciutadania i ja veurem quines són les activitats que es poden ubicar i quines no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.