L'Any del Mil·lenari estrena pàgina web


  • Comparteix:

www.1002santcugat2002.org. Aquesta és la clau per conéixer tota la informació sobre l'Any del Mil.lenari. L'Ajuntament ha creat una pàgina web exclusiva on hi figuren totes les activitats dels actes commemoratius, així com 'El diari del Mil.lenari'. Una publicació electrònica amb notícies dels últims mil anys.

La pàgina web té 3 vessants: la permanent, la dinàmica i la participativa. Al bloc permanent hi consten la presentació de la pàgina, el calendari d'activitats, la història del monestir i la infraestructura humana.

A la part dinàmica, l'internauta pot consultar tota la informació de l'Any del Mil.lenari, amb el suport d'un recull de premsa. A més, hi ha un punt en el qual l'usuari pot obtenit les imatges del actes commemoratius, cedides per TV de Sant Cugat. Però, l'aspecte més interessant és El Diari del Mil.lenari. L'alcalde Lluís Recoder ens dóna més detalls:

Lluís Recoder

Els redactors del diari del Mil.lenari ens han escrit un petit relat històric, començant per l'any 1000 i acabant el 2003


La pàgina web del Mil.lenari té una part que vol fomentar la participació ciutadana. Una de les propostes és la Gran Gimcana Cultural, un concurs, amb premis molt importants, destinat a totes les entitats i associacions de Catalunya.

Un altre dels atractius és el Concurs de Pàgines Web, que permet als estudiants de secundària, batxillerat i mòduls professionals dissenyar una pàgina dedicada a la figura del Monestir. L'alcalde Lluís Recoder té moltes esperances posades en aquesta iniciativa:

Lluís Recoder

Hem de confiar en els joves perquè el seu enginy ens porti noves propostes per promocionar el nostre patrimoni


Les bases d'aquests concursos es poden trobar a la mateixa pàgina web. Aquí també es pot participar en una de les propostes més importants del Mil.lenari: el Monestir dels Infants. Una iniciativa que, liderada per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, insta als estudiants a crear una reproducció exacta del Monestir amb blocs de paper reciclat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.