Valldoreix acull aquest cap de setmana un pessebre vivent interactiu i benèfic


  • Comparteix:

Les representacions comencen dissabte a la tarda i s'allargaran fins diumenge

Les representacions comencen dissabte a la tarda i s'allargaran fins diumenge

El pessebre vivent de Valldoreix continua, avui diumenge, al Casal de Cultura. El grup de teatre Espiral, amb la col·laboració de totes les entitats musicals de Valldoreix, ha organitzat per quart any aquesta activitat nadalenca, que a diferència dels tradicionals pessebres vivents, és interactiu i té també un component solidari. I és que tots els aliments que els espectadors portin al nen Jesús serviran després per distribuir-los entre les famílies més necessitades.

Aquest cap de setmaba, el Casal de Cultura de Valldoreix acollirà per quart any el pessebre vivent, que es podrà veure en 8 representacions diferents al llarg de dissabte i diumenge.

Aquesta activitat va a càrrec del grup de teatre Espiral, la Coral Harmonia de Valldoreix, la Coral Esclat de Germanor, la Coral Infantil del Centre Musical de Valldoreix i Pentagrama. La directora d'Espiral, Trini Escriuhuela, explica les particularitats que té a Valldoreix aquesta representació nadalenca.

Trini Escrihuela

És un pessebre interactiu, perquè el públic hi participa, i benèfic, perquè tot el que porti el públic pel nen Jesús s'entrega a Càrites, que ho repartirà entre les famílies necessitades.


Un total de 50 persones intervenen en les representacions, que es repartiran entre dissabte a la tarda, amb tres sessions, i diumenge a partir del migdia, amb cinc sessions més. Cada representació té una durada de 30 minuts i inclou unes sis escenes del pessebre, on la interacció amb el públic és una de les peces fonamentals.

Des d'Espiral, esperen repetir l'èxit de les edicions anteriors i omplir la sala d'actes del Casal de Cultura en cadascuna de les representacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.