Un santcugatenc llança una campanya de suport a la contractació d'artistes locals

Icar Toset ven samarretes amb l'eslògan 'Contracta artista local'


  • Comparteix:

Eslògan de la campanya 'Contracta artista local' / Font: Icar Toset

Eslògan de la campanya 'Contracta artista local' / Font: Icar Toset

El músic santcugatenc Icar Toset ha engegat una campanya de venda de samarretes sota el lema 'Contracta artista local' per potenciar aquest col·lectiu colpejat per la crisi del coronavirus. Toset fabrica les samarretes i les ven a tots aquells artistes que ho demanen a través del perfil d'Instagram del músic santcugatenc. L'artista local defineix la situació com a 'dura' perquè s'han ajornat molts actes i això representa un daltabaix econòmic important.

El santcugatenc ja fa alguns anys que viu a les Illes Balears i aquesta crisi del coronavirus l'ha agafat a casa. Toset lamenta els ajornaments dels casaments per al 2021 i el tancament d'hotels que ha suposat un fort cop per al turisme i per als artistes.

Toset imparteix classes online i dedica cançons a la gent que li demana per intentar sobreviure econòmicament. La campanya de la samarreta groga és una manera de donar suport a un col·lectiu d'artistes locals que ha de sobreviure després de la pandèmia del coronavirus.




Icar Toset

Aquesta campanya vol potenciar i ajudar a tots els artistes locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.