El llibreter Pablo Giménez porta noves recomanacions literàries als santcugatencs

'1793' i 'El estado eléctrico' són algunes de les propostes


  • Comparteix:

Coneix les recomanacions del llibreter Pablo Giménez / Font: Cugat Mèdia (Guillem Babitsch)

Coneix les recomanacions del llibreter Pablo Giménez / Font: Cugat Mèdia (Guillem Babitsch)

La novel·la negra '1793' (Salamandra) i 'El estado eléctrico' (Roca Libros) són algunes de les recomanacions literàries que ha fet el llibreter Pablo Giménez, propietari del Celler de Llibres, al 'Sant Cugat a fons'. '1793' és una novel·la ambientada a la Suècia de finals del segle XVIII, mentre que 'El estado eléctrico' és una narrativa il·lustrada sobre la missió d'una adolescent i un robot. Giménez també ha recomanat jocs de taula per a aquests dies de confinament com 'Gravity Superstar' i 'Belratti'.

ESCOLTA-HO

En el magazín 'Sant Cugat a fons', Pablo Giménez també ha parlat de la reedició en cinc volums i de butxaca de les històries de 'Fafhrd y el Ratonero Gris' (Gigamesh), considerats uns clàssics de la fantasia i del còmic 'Duam, la piedra de luz' (Planeta Cómic). Per posar punt final a les recomanacions literàries i pels amants de Sant Cugat, el llibreter ha recomanat 'Sant Cugat del Vallès desaparegut' (Efadós), un recull de fotografies amb descripció de la ciutat del segle XIX.

En el programa d'aquesta setmana tampoc han faltat els jocs de taula. En aquesta ocasió, Giménez ha recomanat el joc familiar 'Gravity Superstar' (Sit Down!), en el qual els teus moviments es poden veure afectats per la força de la gravetat; 'El Palomar' (Átomo Games), un joc molt àgil i que requereix habilitat; i, finalment, el joc de cartes 'Belratti' (Mogel), en què els jugadors han de detectar les obres falses en un museu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.