L'Ateneu presenta una nova programació en línia pensada per aprendre des de casa

L'entitat s'ha hagut d'adaptar a la nova normalitat causada pel coronavirus amb nous cursos telemàtics


  • Comparteix:

L'Ateneu ha hagut de tancar les seves portes / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu ha hagut de tancar les seves portes / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu ha engegat les inscripcions a la nova programació de cursos i tallers. En les darreres setmanes, l'entitat s'ha adaptat als canvis causats per la crisi del coronavirus i ha preparat una programació en línia pensada per fer des de casa amb cursos de cuina, nutrició, informàtica, dibuix i idiomes, entre d'altres. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons', el president de l'Ateneu, Àlvar Roda, ha explicat que, gràcies als seus professionals, l'entitat s'ha pogut reinventar per oferir els seus serveis de manera telemàtica.

ESCOLTA-HO

Per la seva banda, el director de l'entitat, Toni Ramon, ha destacat que, tot i tenir una nova programació en línia, no volen perdre l'esperit de l'Ateneu i mantenir les classes en directe amb grups poc nombrosos i personalitzats i amb intercanvi de materials didàctics. En aquest sentit, Ramon ha explicat que esperen que la ciutadania continuï consumint cultura i participant en les activitats que proposen i que sigui empàtica amb la situació de l'entitat.

Així, la programació cultural i la programació de cursos i tallers no s'atura a l'Ateneu. La responsable del vessant cultural, Laura Torres, ha explicat que el format en línia permet arribar a gent més enllà de Sant Cugat. Torres també ha explicat que l'Ateneu ha preparat una programació de tres concerts i tres espectacles infantils en 'streaming' per tal de facilitar la participació dels infants i les famílies en les propostes.

La responsable de la programació de cursos i tallers, Isabel Carreño, també ha participat de l'entrevista i ha explicat que els professors 's'han posat les piles' per tirar endavant les classes amb un format interactiu i amb la participació dels alumnes. Carreño també ha destacat que el coronavirus ha obert una finestra a un nou món de possibilitats, però que esperen poder tornar a fer els cursos i tallers de manera presencial 'al més aviat possible'.


Àlvar Roda

Ens hem tingut que reinventar. L'entitat té vocació presencial, però. Tenim un equip que està treballant molt per continuar existint a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.