La campanya 'Un nen, una joguina' garanteix que 380 nens i nenes tinguin el seu regal de Reis


  • Comparteix:

Tot i que els organitzadors afirmen que han recollit menys joguines, algunes aportacions econòmiques han permès assolir els objectius d'enguany

Tot i que els organitzadors afirmen que han recollit menys joguines, algunes aportacions econòmiques han permès assolir els objectius d'enguany

La campanya 'Un nen, una joguina' del Grup de Joves de la Parròquia ha permès, un any més, cap nen ni nena de la ciutat s'hagi quedat sense el seu regal de Reis. Tot i que des de l'organització han afirmat que aquest any han recollit menys joguines que en edicions anteriors, les aportacions econòmiques com la de l'associació 'Ayudar jugando', han fet possible acomplir l'objectiu de portar la màgia dels Reis a totes les llars santcugatenques.

Aquest any, la voluntat era garantir que un total de 380 nens i nenes de la ciutat tinguessin el seu regal la nit de Reis. La campanya, organitzada per 24è any, i que va començar el 26 de desembre, ha culminat amb èxit tot i que s'han recaptat menys joguines que en anys anteriors. Així ho ha explicat un dels responsables de la campanya, Xavi Mallorquí, que ha afegit que, malgrat tot, les donacions en metàl·lic extretes sobre tot de l'Associació Ayudar Jugando han permès que totes les famílies poguessin tenir un regal de Reis per als més petits.

Xavi Mallorquí

La campanya ha anat força bé, encara que s'han rebut menys joguines que altres anys. Sobre tot hem pogut cubrir tota la demanda amb les aportacions econòmiques de la campanya Ayudar Jugando


Igual que en altres edicions, algunes botigues de la ciutat també han contribuït aquest any amb la campanya, oferint als seus clients la possibilitat de comprar alguna joguina o algun llibre destinats a aquesta iniciativa. A més, també s'han fet actes benèfics com el Concert Solidari. Mallorquí ha assegurat que el concert va gaudir d'èxit en quant a entrades anticipades i per tant, diners recaptats, però que en canvi, l'assistència de públic va ser més aviat pobra.

Xavi Mallorquí

El concert va tenir molt èxit en quant a venta d'entrades i qualitat musical però sorprenentment no va assistir molta gent. Esperem que l'any que ve vingui tothom.


Amb tot, les 170 famílies i els 380 nens que necessitaven d'aquesta campanya no es quedaran sense joguines per un dia tan especial per tots els petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.