Els centres d'art municipals reobren aquest dimarts les sales d'exposicions

Les diferents ofertes expositives i activitats s'han adaptat a la situació provocada pel coronavirus


Temes relacionats

Sant Cugat celebra el Dia Internacional dels Arxius amb una exposició virtual de fotografies antigues ( 9/jun/20)


  • Comparteix:

Una de les sales del Grau-Garriga / Foto: Localpres

Una de les sales del Grau-Garriga / Foto: Localpres

Les sales d'exposicions de la Casa de Cultura, el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani, el Centre d'Art Maristany i l'espai Lleixes reobren aquest dimarts al públic després de més de dos mesos tancades per la crisi del coronavirus. Les diferents ofertes expositives i activitats s'han adaptat a la nova situació amb mesures de protecció sanitària.

Casa de Cultura
El projecte 'Inspiradores' de l'artista santcugatenca Marta Ballvé es podrà veure fins al 20 de juny, de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a nou del vespre. L'exposició, que va quedar aturada el passat mes de març, aplega tot un seguit de treballs que l'artista associa a textos d'autores que l'han inspirat en el seu treball. Vinculat a aquesta exposició, el 18 de juny a les sis de la tarda s'ha programat un recorregut comentat de la mà de l'artista.

Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani
Es reprèn l'exposició 'Cent anys de tapís a Sant Cugat', comissariada per Pilar Parcerisas, que mostra una lectura i interpretació del tapís i l'art tèxtil realitzats a Sant Cugat i Catalunya, alhora que un conjunt important d'obres de Josep Grau-Garriga. L'exposició es pot visitar de dimarts a dissabte de cinc de la tarda a vuit del vespre, i els dimecres, dissabtes i diumenges i festius de deu del matí a dues del migdia.

Centre d'Art Maristany
El centre reobre amb dues noves exposicions que es podran veure de dilluns a divendres de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de cinc de la tarda a nou del vespre, i els dissabtes d'onze del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. A l'espai Lleixes s'hi pot visitar fins al 25 de juliol 'Rostres', de l'artista santcugatenca Núria Lladó. L'exposició és un treball personal sobre la diversitat de formes de veure un rostre.

Al mateix centre també s'hi podrà visitar una selecció de fotografies de la sèrie 'El Passeig solitari', de Pere Formiguera i d'Humberto Rivas. Tots dos formen part del Fons d'Art Municipal i mostren diversos racons solitaris de la ciutat des de la perspectiva de la fotografia artística. L'exposició es podrà veure fins al 25 de juliol.

Totes les activitats es duran a terme en format presencial, seguint les indicacions que en cada cas arribin respecte l'aforament i altres mesures de protecció sanitària, així com en format virtual a través dels canals de comunicació dels centres d'arts municipals de Sant Cugat, que estaran disponibles al web dels centres culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.