Mira-Sol acull un nou recital de cançons i poemes nadalencs


  • Comparteix:

Per la directora de la Coral, l'assitència de públic és massa baixa

Per la directora de la Coral, l'assitència de públic és massa baixa

Una cinquantena de persones s'han apropat aquest dissabte a la tarda al Casal de Cultura de Mirasol per viure un dels darrers actes nadalencs al municipi. En aquesta ocasió s'ha tractat d'un recital de cançons i poemes nadalens a càrrec de la Coral Esclat de Germanor, que havia hagut de posposar l'acte fins aquest dissabte per problemes d'agenda.

El poemes nadalencs han estat interpretats pels actors Rosa Sicart, Lluisa Carbajo i Eduard Araujo, mentre que el recital de cançons ha anat a càrrec de la Coral Esclat de Germanor, acompanyat de música de piano a càrrec d'Isabel Castells. La directora de la Coral, Joana Vilaplana, destaca que és una de les darreres propostes nadalenques d'enguany però que l'assistència de públic no ha estat l'esperada.

Joana Vilaplana

Són peces nadalenques i poemes relatius al Nadal, encara que ja han passat les festes, però no s'ha pogut fer abans. El públic podria ser més, i jo cerc que no es fa prou difusió, i això és una cosa que cal parlar amb les persones pertinents


Recordem que la Coral Esclat de Germanor està formada per membres del Casal d'Avis de Mira-Sol i del Casal d'Avis de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.