Els autors santcugatencs, molt presents a la diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

Imma Monsó, Arcadi Oliveras, Víctor Alexandre i Angela Becerra són alguns dels autors santcugatencs que tenen presència a les paradetes de llibres de Sant Jordi a la plaça d'Octavià. Assajos polítics, novel·les intimistes i llibres de viatges són algunes de les propostes dels escriptors de casa nostra.

El periodista de Ràdio Sant Cugat Josep Gimeno ofereix a 'Catalunya demà' un recull d'entrevistes sobre el futur del país. Gimeno explica els criteris de selecció de les 10 personalitats que opinen al volum.

Josep Gimeno

Es va fer una tria de professions i a partir d'aquí es va buscar gent destacada de cada àrea. Tots tenien interès en el futur de Catalunya.


En l'apartat d'assajos polítics també destaca el llibre 'TV3 a traïció', de Víctor Alexandre, que coincideix a les llibreries amb 'La paraula contra el mur'. Alexandre continua així amb la seva tasca de conscienciació nacional.

Víctor Alexandre

La conciència nacional va creixent. Els llibres no poden canviar un poble, però ajuden a fer reflexionar.


El president de la Fundació Universitat Internacional de la Pau, Arcadi Oliveras, presenta al seu segon llibre, 'Un sol món', un conjunt d'idees i accions per construir un món més just i en pau.

Arcadi Oliveras

En contra del que diuen els ministres o els patrons d'empresa, jo proposo que els països del nord han de produir i consumir menys que l'any anterior.


Els llibres de viatges són una bona opció per regalar. A 'Catalunya íntima', Daniel Romaní convida els lectors a descobrir racons desconeguts del país.

Daniel Romaní

Els catalans viatgem molt per tot el món, però al nostre país hi ha molts racons que desconeixem.


Per als amants del cinema, el crític i historiador Àngel Comas presenta diverses novetats. Una d'elles és una biografia de Clint Eastwood, que demostra la passió de Comas per l'actor i director nordamericà.

Àngel Comas

Admiro la seva tenacitat i el seu pragmatisme. És un artista però no deixa de treballar.


En l'apartat de novel·les, una de les més venudes és 'Un home de paraula', d'Imma Monsó. Una història molt personal que neix de la pèrdua d'un ésser estimat.

Imma Monsó

És una obra molt personal. He viscut la literaturització de les vivències.


Angela Becerra fa una nova incursió en l'idealisme màgic amb la novel·la 'Lo que le falta al tiempo'. El relat, ambientat en el París del segle XX, parteix d'un fet real.

Angela Becerra

La història parla dels llums i les ombres que tots tenim i que ens donen equilibri. Hem d'assumir la nostra dualitat.


Els autors santcugatencs comparteixen espai amb els autors més mediàtics i alguns dels més venuts, com Paul Auster, Orhan Pamuk i Ildefonso Falcones, entre molts altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.