Sant Cugat celebrarà una edició confinada del Dia Internacional de la Música

Estudiants i músics amateurs han enregistrat actuacions per a l'ocasió que es podran veure aquest dissante per Youtube i Facebook Live


  • Comparteix:

Imatge del cant comú del Dia Internacional de la Música a Sant Cugat de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del cant comú del Dia Internacional de la Música a Sant Cugat de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat celebrarà aquest diumenge la 8a edició del Dia Internacional de la Música però, en aquesta ocasió, serà de manera telemàtica. Degut a les mesures de seguretat per a la contenció de la Covid-19, la festa que anys anteriors omplia els carrers i places de la ciutat de música no es podrà fer, però músics amateurs i estudiants de música d'estils i formacions diverses han enregistrat en vídeo actuacions que s'estrenaran al llarg del dia al canal de Youtube de l'Ajuntament i al Facebook Live de La Pua Oficina Musical.

Des de solistes a bandes nombroses, música instrumental i corals, moderna i clàssica, la Taula de Música, impulsada pel Consell de Cultura de l'Ajuntament ha preparat una sèrie de vídeos musicals amb actuacions diferents que es podran veure a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

A més, La Pua Oficina Musical també s'afegeix a la celebració amb concerts en directe que es podran viure per Facebook Live dels participants del projecte 'Músics de carrer', impulsat per la mateixa oficina. El pati de la Casa Aymat és l'escenari on 13 formacions ben diverses mostraran a través de la xarxa social la seva música a partir de les sis de la tarda. Hi participaran Alejandro Salas, Maria del Alar, Xavi Túrnez, Eli Escoda, La Última y nos vamos, Opció 2, Elimoon, Enric Armengol, Mar Loi, Jk Sax, Jaume Fàbregas, Martademarte i Solà&Estella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.