Sant Cugat podrà reviure les activitats de Festa Major a través d'imatges de Cugat Mèdia

La ciutat s'omplirà de codis QR als carrers i places referents de la festa grossa del municipi


  • Comparteix:

Imatge d'un dels codis QR, a la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un dels codis QR, a la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

La ciutadania de Sant Cugat ja pot reviure les activitats de la Festa Major, malgrat la seva cancel·lació, durant les dates que s'hauria celebrat. Ho haurà de fer, això sí, a través del mòbil. Pels carrers, places i espais de la ciutat on se solen celebrar els actes referents de la festa hi ha cartells amb codis QR que permeten traslladar-se a la celebració, a través d'imatges de Cugat Mèdia.

L'objectiu és que, tot i que la Festa Major s'hagi hagut de suspendre per la pandèmia de la Covid-19, la ciutadania pugui sentir l'emoció en aquestes dates assenyalades. Ho explica la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que també recomana a la gent que 'camini amb els ulls ben oberts' per 'gaudir de la festa, encara que sigui d'una altra manera'. Els codis es poden trobar a la plaça d'Octavià, l'entorn del Monestir, la plaça de Barcelona, la plaça de la Vila, els Quatre Cantons, el Parc Central, el parc de Ramon Barnils, l'avinguda de Cerdanyola i la plaça de Lluís Millet.



La iniciativa forma part de la programació del #SantPereAcasaSTC que ha proposat l'Ajuntament per viure, malgrat la pandèmia, alguns dels actes festius del voltant de la celebració del copatró de la ciutat.


Esther Madrona

Hem intentat muntar una espècie de recorregut, gràcies amb la col·laboració amb Cugat Mèdia, amb el seu banc d'imatges, perquè quan algú sigui, per exemple, a la plaça d'Octavià, pugui gaudir d'alguns dels actes que s'hi solen fer per aquestes dates. Caminem amb els ulls ben oberts i no perdem l'oportunitat d'agafar el mòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.