La Lira celebrarà Sant Pere revivint el concert del 2016

L'entitat editarà un disc, que es podrà escoltar a partir d'aquest dilluns al vespre, amb l'espectacle de fa tres anys, recuperat per l'ocasió


  • Comparteix:

La Lira recupera un concert històric / Foto: Ajuntament

La Lira recupera un concert històric / Foto: Ajuntament

La Societat Coral la Lira se suma a les celebracions d'un Sant Pere diferent amb l'edició del disc del concert de fa tres anys just després del 'Paga-li Joan'. L'entitat ha recuperat un enregistrament que arribarà al format físic a partir del divendres però que es podrà gaudir per avançat a través de Youtube a partir de dos quarts de deu del vespre d'aquest dilluns i fins dissabte vinent.

La voluntat, seguir difonent la feina de la Lira entre els santcugatencs i sumar-se a la festa tot i les dificultats. Quim Pla ha explicat a Cugat Mèdia que l'enregistrament no estava pensat per fer-ne un disc, però que el resultat final, amb remor pròpia d'un dia de festa i les campanes del Monestir sonant, serveixen per recrear a la perfecció l'atmosfera de Festa Major.


Quim Pla

Un disc que surt d'un enregistrament que no estava pensat per fer-lo. Té certes mancances sonores, però representa molt bé un concert en directe de la Lira. Creiem que serà molt ben rebuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.