Els Cinemes Sant Cugat reobren aquest dijous

Oferiran estrenens, reposicions i un cicle especial d'art


  • Comparteix:

Els Cinemes Sant Cugat reobren aquest dijous dos de juliol / Font: Localpres

Els Cinemes Sant Cugat reobren aquest dijous dos de juliol / Font: Localpres

Els Cinemes Sant Cugat tornaran a omplir les seves sales de cultura a partir de dijous. Més enllà d'una sessió especial de reestrena en què es projectarà el film 'Catalunya über alles' que comptarà amb la presència del seu director, Ramon Térmens, la programació oferirà estrenes i reposicions de clàssics. L'empresa Picking, que gestiona els Cinemes Sant Cugat i que va haver de suspendre la seva programació de l'establiment per culpa del coronavirus, ha arribat a un acord per a la reobertura i per garantir totes les mesures de seguretat durant els visionats de les pel·lícules.

Així, l'aforament estarà limitat a la meitat del que permeti cada sala, l'ús de mascareta serà obligatori i s'haurà de garantir una distància interpersonal de dos metres. 'Hem adaptat el cinema al moment actual i hem fet la feina que havíem de fer. Hem desinfectat i hem preparat el personal', explica Victor Lafuente, director de Picking.

La nova programació
'Catalunya über alles' es podrà veure aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre. La projecció anirà seguida d'un cinefòrum que abordarà temes com la immigració, el racisme i l'auge de l'extrema dreta.

Aquest cap de setmana es podrà veure el clàssic 'E.T. L'extraterrestre', però també arriben algunes estrenes: 'Personal Assistant', 'La lista de los deseos' i 'Sabates Vermelles i els set trols'. Aquests tres films es projectaran tant en català com en castellà. Tot i haver pogut confeccionar una cartellera definitiva, Lafuente explica que ha costat: 'Ens han deixat tirats. La Generalitat i els governs. Perquè les distribuïdores no ens donen pel·lícules fins al novembre. Què fem fins aleshores?', es pregunta Lafuente, que no tem perquè els Cinemes de Sant Cugat es vegin obligats a tancar. 'Tenim el suport de l'Ajuntament i això ens ajuda', conclou el director de Picking.

Amb la reobertura també arriba el Cicle d'Art al Cinema, que fa una proposta cada dimarts de juliol a dos quarts de nou del vespre. Tots els films són en versió original subtitulada en castellà:
  • Dimarts 7 de juliol: 'Frida viva la vida'
  • Dimarts 14 de juliol: 'El joven Picasso'
  • Dimarts 21 de juliol: 'Leonardo: V Centenario'
  • Dimarts 28 de juliol: 'Vincent Van Gogh: una nueva mirada'



  • Victor Lafuente

    Ens han deixat tirats. El govern i l'estat. Les distribuidores no ens donen pel·lícules fins al novembre



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.