Les cançons de taverna dels 'Quedem en paus' obren el foc del festival Pati Plah

El cicle reunirà 20 propostes durant el juliol i fins el 2 d'agost, i servirà per donar una empenta al sector cultural


  • Comparteix:

El festival Pati Plah s'ha estrenat aquest dijous amb l'actuació del grup Quedem en pau'. El duet ha ofert el repertori a una vintena d'espectadors, que ha ocupat les cadires, degudament separades tenint en compte les mesures de seguretat. Pel festival hi passaran una vintena de grups i tots els diners, recaptats amb les entrades i amb les consumicions, aniran destinats a ajudar els afectats per la Covid-19.

'No havia buscat res concret i ha acabat sent una trobada d'acordionistes sense preveure-ho. Serà d'àmbit popular i tradicional, però també tindrà coses diferents', explica Quim Pla, impulsor del festival, que es mostra satisfet de l'estrena. El grup Quedem en paus ha estat l'encarregat d'obrir la mostra amb cançons de taverna conegudes que han cantat la vintena d'assistents. 'Hem vist una barra amb cervesa i vins, i això vol dir que pot funcionar', han comentat Pau Vinyoles i Pau Benítez, els dos membres de 'Quedem en paus', que també han volgut agrair propostes d'aquesta mena per tornar a reactivar la cultura.

El festival s'allargarà fins al 2 d'agost i també es podrà seguir per YouTube i Instagram Live.




Quim Pla

No havia buscat res concret i ha acabat sent una trobada d'acordionistes. Serà d'àmbit popular però hi ha coses diferents

Quedem en paus

Si fos per l'adminstració veig que seria més difícil reactivar-se. Gràcies a iniciatives com aquesta es recolza la cultura com un sector econòmic més



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.